Algemene financiële informatie

Het parochiebureau regelt alle zaken voor de 5 kerken, het pastoresteam en het parochiebestuur. Eén van de afdelingen is de Financiële Administratie waar ca 5 vrijwilligers de boekhouding verzorgen samen met een financieel medewerker, die de incassoadministratie, de betalingen etc. verwerkt.

Heeft u vragen over uw kerkbijdrage, uw incasso of andere financiële zaken, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Wij hebben de belangrijkste vragen en antwoorden al voor u op een rij gezet:

1) Wat zijn de bankrekeningen van de parochie?

• NL85 INGB 0002474900 t.n.v. Kerkbijdragen Parochie H. Nicolaas (voor Kerkbalans, kerkbijdrage)
  • NL25 INGB 0005185772 t.n.v. Actiefonds Parochie H. Nicolaas (voor specifieke doelen/acties)
  • NL70 INGB 0000058512 t.n.v. Parochiebestuur H. Nicolaas (voor intenties, overige zaken)

2) Heeft de parochie een KvK nummer?

Ja, Het RK kerkgenootschap in Nederland heeft zich op 16 september 2009 ingeschreven bij de KvK onder het nummer 30269644. Alle parochies vallen onder deze inschrijving.

3) Heeft de parochie een eigen fiscaal nummer of RSIN nummer?

Ja, de H.Nicolaasparochie is bij de Belastingdienst bekend onder fiscaal nummer: 002608340. Dit dient u alleen op te geven als u met ons een periodieke gift overeenkomst heeft afgesloten.

4) Heeft de parochie een ANBI status?

Ja, wij hebben een ANBI status, meer informatie vindt u hier.