Geplande sponsoracties Actiefonds

Voor de inrichting van het Parochieel Centrum 'De Kapelaan'

Steeds meer is er vraag naar goed ingerichte ruimten voor workshops, vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten in het Parochieel Centrum. De basis is er, maar veel ruimten zijn nog gehorig, hebben marginaal of geen meubilair en dienen nog volop aangekleed te worden en voorzien van faciliteiten. Op het Actiefonds is ten behoeve van deze inrichting al een mooi bedrag gespaard, maar met een groot gebouw zijn we er nog lang niet. Er is meer geld nodig. Daarom worden er in de zomer en het najaar enkele concrete acties in gang gezet om meer op te halen voor het Actiefonds teneinde dit te realiseren.

Culturele en religieuze boekenmarkt

Regelmatig wordt er een culturele en religieuze boekenmarkt in het Parochieel Centrum 'De Kapelaan' georganiseerd. De opbrengst van de verkoop gaat naar het Actiefonds. We zijn op zoek naar boeken over culturen, steden, natuur, kunst, geschiedenis en religie. (We nemen geen romans, proza, poëzie of wetenschappelijke boeken aan. Daarvoor verwijzen wij u naar Vincentius)

Heeft u nog iets cultureels of religieus in uw boekenkast staan, dat in goede staat is en waarmee u iemand anders kunt verblijden? Dan ontvangen wij deze graag. Voor vragen kunt u contact opnemen met het parochiebureau.

Kerkveiling

Op zondag 29 mei 2016 wordt er een kerkveiling georganiseerd in het Parochieel Centrum 'De Kapelaan'. Hiervoor zijn wij op zoek naar artikelen, of bijzondere giften, die van enige waarde zijn en beschikbaar worden gesteld voor de veiling. U kunt daarbij ook denken aan 'het aanbieden van een weekend weg in uw vakantiehuis' of 'een dagje meevaren op uw boot'. Maar een voetbalt-shirt met bijzondere handtekening of anderzins is ook welkom.

Op zaterdag 28 mei zullen de te veilen opjecten te bekijken zijn vanaf 14.00 uur. U bent van harte welkom bij deze kerkveiling.

De opbrengst van de veiling en bovenstaande acties komt geheel ten goede aan het Actiefonds.

Kerkveiling

29 mei 2016

Parochieel Centrum 'De Kapelaan', Nicolaasplein 2

Tijdstip