Actiefonds H.Nicolaasparochie

Help ons het nieuwe Parochieel Centrum in te richten!

Het parochieel Centrum is opgeleverd en officieel geopend. We zijn voorzichtig opengegaan in maart 2015 met een basisinrichting. Een kleine keuken met apparatuur, vloerbedekking, meubilair en verlichting en gordijnen, maar we willen nog zo veel meer realiseren.

Interieurarchitect, de heer M. Baxmeier, heeft voor ons een interieurplan opgesteld, en er is geïnventariseerd wat er exact nodig is aan inventaris in aantallen en maten. Inmiddels is een uitgiftebalie en barmeubel gemaakt. Maar we zijn er nog niet! Ook is er geld nodig voor garderobekast meubelen en voor het verder inrichten van de jongerenruimte en de andere ruimten boven. Ook willen we de nodige faciliteiten bieden zoals een beamer en goede geluidsinstallatie.

We hebben uw financiële steun nodig om dit te verwezenlijken zodat wij een volwaardig sociaal en cultureel centrum kunnen zijn voor de Zoetermeerse (katholieke) gemeenschap. Het zou mooi zijn als we gezamenlijk met de Zoetermeerse (katholieke) gemeenschap dit kunnen verwezenlijken.

Sponsoring - denkt en helpt u ook mee?

Bent u ondernemer en heeft u ideeën waarmee u ons op weg kunt helpen? Of wilt u ons sponsoren in het kader van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen? Wellicht heeft u interesse om op vaste basis een zaal te huren? Wij praten graag met u over de mogelijkheden. Stuurt u een berichtje aan parochiebestuur@hnpz.nl.

We hebben een prachtig gebouw, een mooie basis voor een nieuw levendig centrum in het historisch hart van Zoetermeer. We hebben fantastische ideeën. Helpt u mee dit te realiseren? We hebben uw hulp hard nodig! U kunt ook een gift storten op ons Actiefonds.

Alvast hartelijk dank en graag tot ziens in ons mooie centrum!

Kijk ook voor onze speciale acties op Sponsoracties Actiefonds

Actiefonds en 10-tjes actie

We hebben een Actiefonds geopend en zijn een 10-tjes actie gestart voor de inrichting.
Ieder 10-tje telt! De eerste bedragen zijn inmiddels gestort.

Doet u mee? Helpt u ons? U kunt uw Gift overmaken naar:

NL25 INGB 000 5185 772,

t.n.v. Actiefonds Parochie H.Nicolaas